علی جون
معاون سیما در پشت صحنه سریال مجتبی راعی

تصاویری از ساخت سریال تاریخی جشن سربرون

تصاویری از ساخت سریال تاریخی جشن سربرون

معاون سیما با تاکید بر ضرورت پژوهش در نگارش و ساخت سریال های تاریخی، اشاره کرد: کارگردان سریال تاریخی باید بداند روایت وقایع باید مبتنی بر حقیقت باشد و آنرا با زبان موثر هنر بازگو کند.


به گزارش علی جون به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سیما، حمید شاه آبادی با حضور در محل تصویربرداری سریال «جشن سربرون» در منطقه سولقان استان تهران در جریان روند تولید این مجموعه نمایشی قرار گرفت.
معاون سیما در این بازدید با اشاره به اینکه سریال های تاریخی نقش مهمی در معرفی سرنوشت و سرگذشت یک کشور دارند، بیان کرد: بازه زمانی در سریال جشن سربرون، دوره مشروطه است. این سریال، اتفاقاتی را که آن مقطع در شهر شیراز و برخی دیگر از مناطق کشور رخ می دهد و به حاکمیت رضاخانی منجر گردید روایت می کند. این داستان، که با قلم نویسنده و فیلمساز توانمند کشورمان آقای مجتبی راعی به تحریر درآمده و با هنرمندی ده ها تن از بازیگران توانای کشورمان در حال تصویربرداری است، نوید تولید اثری فاخر می دهد.


وی افزود: ماه ها است که عوامل این مجموعه، متعهدانه و به عشق مردم، در وضعیت سخت و این هوای سرد، و با رعایت دستورالعمل های بهداشتی در وضعیت کرونائی منطقه حضور دارند تا ان شاءالله این اثر را هرچه سریعتر برای مخاطبان رسانه ملی به آنتن برسانند.
وی با اشاره به ضرورت پژوهش در نگارش و ساخت مجموعه های تاریخی اشاره کرد: سریال های تاریخی، از حساسیت و نگاه ویژه ای برخوردار می باشند و نیازمند نگاه ژرف و پژوهش در روایت هستند. کارگردان سریال تاریخی باید بداند روایت وقایع تاریخی باید مبتنی بر حقیقت باشد و آنرا با زبان موثر هنر بازگو کند.
شاه آبادی اظهار نمود: مردم ما به سریال های تاریخی علاقمند هستند و می خواهند بدانند که سرگذشت و رویدادها در گذشته چگونه بوده و چه آبشخوری داشته اند و امیدواریم تولید آثار فاخر و باارزش در رسانه ملی پاسخ مناسبی به این نیاز باشد.


معاون سیما اضافه کرد: بنای ما در دوره جدید، تداوم کارهای خوب گذشته است به انضمام ساخت سریال های موثر و جریان ساز دیگر، تا به یاری خداوند آنتن تلویزیون با سریال های فاخر و باارزش بدرخشد.


در این بازدید، مهدی فقیه، لاله اسکندی، نادر فلاح و دیگر بازیگران این سریال، همراه با مجتبی راعی نویسنده و کارگردان و حسن نجاریان تهیه کننده «جشن سربرون» حضور داشتند و یک سکانس از این سریال در حضور معاون سیما تصویربرداری شد.

۷۰ درصد از تصویربرداری «جشن سربرون» تمام شد
تهیه کننده سریال «جشن سربرون» از تصویربرداری ۷۰ درصد از این سریال آگاهی داد.
حسن نجاریان با اشاره به این که از سال قبل تصویربرداری این مجموعه شروع شده است، اظهار داشت: از مهر ۹۸ تصویربرداری این اثر در منطقه شهریار آغاز شد و از اوسط اردیبهشت امسال در جاده امامزاده داوود مستقر شده ایم و در حال تصویربرداری هستیم و سکانس های فضای باز را می گیریم، نزدیک به ۷۰ درصد این سریال را تصویربرداری کرده ایم.
تهیه کننده جشن سربرون با اشاره به سختی های تولید این مجموعه اظهار نمود: پس از شروع این مجموعه متاسفانه با بیماری کرونا مواجه شدیم و با وجود رعایت پروتکل ها اما چند نفر از بازیگران و عوامل به این بیماری مبتلا شدند و متاسفانه ضایعه درگذشت زنده یاد کریم اکبری مبارکه سبب تاثر همه عوامل شد.
وی کار در وضعیت سخت آب و هوایی را از دیگر مشکلات ساخت این سریال برشمرد و اظهار داشت: همه عوامل و بازیگران با تمام توان خود برای ارائه یک اثر فاخر در حال تلاش هستند.
وی افزود: امیدواریم در نیمه دوم سال ۱۴۰۰ این سریال آماده پخش از آنتن باشد چون هم زمان کار تدوین و کارهای فنی آنرا انجام می دهیم.
نجاریان درباره موضوع این مجموعه نمایشی اضافه کرد: این سریال پنج بخش دارد که حالا در مرحله بخش اول هستیم که شرایط و فضای ایران را در زمان مشروطه و به قدرت رسیدن رضا خان می بینیم و ان شا الله به مرور وارد سال ۱۳۲۰ و رخدادهای تاریخی آن دوره می شویم.


کار در پروژه «جشن سربرون» پرزحمت اما با ارزش است
مهدی فقیه، بازیگر نقش «پیروز» در سریال «جشن سربرون» اظهار داشت: امام (ره) در جمله ای فرموده اند کار خوب دشوار است. من هیچگاه این را فراموش نمی کنم. این سریال هم زحمت دارد اما ارزشش را دارد و مطمئن هستم مردم آنرا خواهند پسندید.
او درباره نقش خود در جشن سربرون افزود: پیروز یکی از ریش سفیدهای ایل است. در ایل ها از بچه های کوچک تا سالمندان هر کدام وظایفی دارند. دخترها و حتی پیرزنان وظایف مشخص و سلسله مراتبی دارند. من هم جزو ریش سفیدان ایل هستم که باید مسائل ایل را به یک صورت حل کنم.
وی اظهار نمود: خیلی خوشحالم که در کار آقای راعی و آقای نجاریان حضور پیدا کردم و این کار را به عهده ام گذاشتند. می دانم مردم خوبمان به آثاری که مربوط به زندگی عشایر است علاقمند هستند. ما هنرهای دستی عشایر را دیده ایم و در خانه هایمان با این هنرها همچون گلیم و گبه زندگی می نماییم.
وی درباره لزوم اهمیت به تصویر درآوردن نحوه و سبک زندگی عشایر اظهار داشت: این تفکر که عشایر عزیز کشورمان بواسطه نوع زندگی خود شاید در عرصه های مختلف علمی و آموزشی موفق نیستند بسیار اشتباه و به دور از واقعیت است. ما متخصصان و افراد موفقی از قبایل مختلف عشایری در کشورمان داریم که به درجات عالی موفقیت رسیدند. یکی از مصداق های افراد موفق از میان عشایر استان فارس دکتر ملک حسینی جراح است که مایه مباهات و افتخاری برای کشورمان است.
حتی در عرصه هنر گبه بافی که یکی از خاستگاه های آن نزد قبایل مختلف عشایری است شاهد تنوع و زیبایی در طرح ها، رنگ بندی و شاهکار بافت هنرمندان عشایر عزیز هستیم.
فقیه درباره شرایط سخت کار در سرما و کرونا اظهار داشت: ما شب تا بامداد در وضعیت سخت آب و هوایی کار می کردیم شرایط طوری بود که وقتی می خواستیم دیالوگ ها را بگوییم سرمای هوا غیر قابل تحمل می شد.




جشن سربرون، یکی از زیباترین مجموعه های تاریخی تلویزیون است
لاله اسکندری ایفاگر نقش «بی بی کتا» در مجموعه «جشن سربرون» درباره داستان این سریال اظهار داشت: داستان درباره صد سال پیش و برهه تاریخی مشروطه است، خوشبختانه این مجموعه فیلمنامه بسیار قوی دارد.
وی درباره نقش خود اضافه کرد: نقش من با نام «بی بی کتا» زنی دانا و قوی است، زنی که سواد خواندن و نوشتن ندارد، اما انسانی داناست که از تجربیات خود برای راهنمایی ایل استفاده می نماید، یک زن موثر که هر چه سریال جلو می رود نقش او پررنگ تر می شود و در جایی از قصه مدیریت ایل را هم بر عهده می گیرد.
اسکندری افزود: این مجموعه یکی از زیباترین مجموعه های تاریخی تلویزیون است، که همانند سایر کارهای تاریخی مورد توجه بینندگان قرار خواهد گرفت.
اسکندری درباره شرایط ساخت این سریال اظهار داشت: شرایط کار در این سریال خصوصا به خاطر وضع آب و هوا و بیماری کرونا خیلی سخت بود، ما زمان هایی با سرمای منفی ۱۰ درجه در فضای باز کار کرده ایم، تمام تلاش من و دیگر عوامل این مجموعه این بوده که سریال خوبی برای بینندگان عزیزمان داشته باشیم.



«سرخو» منفی ترین کاراکتری است که تابحال بازی کرده ام
نادر فلاح بازیگر سریال «جشن سربرون» اظهار داشت: نقش سرخو منفی ترین کاراکتری است که تابحال بازی کرده ام.
نادر فلاح، بازیگر نقش «سورخو» در سریال «جشن سربرون» اظهار داشت: در لوکیشن بُهون بهادر هستیم. یعنی مجموعه ای از سیاه چادرهاست، طایفه ای که بهادر کدخدایشان است اینجا هستند.
ایشان سپس درباره منفی با مثبت بودن کاراکتر سورخو اظهار داشت: یکی از منفی ترین شخصیت هایی است که تابحال بازی کرده ام. این سریال دوران تاریخی زمان مشروطه را به تصویر می کشد و در حدود ۳۵ یا ۳۶ قسمت پخش خواهد شد.





1399/11/14
12:03:31
0.0 / 5
489
تگهای خبر: آموزش , اثر , تلویزیون , تهیه كننده
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۲