هند؛ كشوری با ۲۰۰۰ شبكه تلویزیونی!
سفرنامه خبرنگار ایسنا از حضور در سرزمین گاندی
به گزارش علی جون، شبه قاره هند! کشوری که خودش به تنهایی یک قاره است و هفتاد و دو ملت در آن زندگی می کنند. این بزرگترین دموکراسی جهان چندی دیگر گوی جمعیت را هم از چین خواهد ربود و بعنوان پرجمعیت ترین کشور دنیا خویش را بیشتر از پیش به وزنه معادلات جهانی تبدیل خواهد نمود. جمهوری فدرال هند که تحت حاکمیت نظام پارلمانی دموکراتیک قرار دارد، همواره تلاش کرده تا جامعه ای تکثرگرا و چندزبانی باشد و با پیشرفت های عمده ای که در صنعت و تکنولوژی دارد می خواهد تا پابه پای همسایه اش چین، جایگاه درخوری را در عرصه بین الملل از آن خود کند.
این کشور هم چنین کوشیده تا نرخ فقر خویش را کم کند و در کنار صادرات فرهنگی، بیشتر از پیش وجهه و اعتبار بین المللی خویش را ارتقاء دهد.
وزارت خارجه هند در همین راستا هر ساله تعدادی از اصحاب رسانه کشورهای مختلف جهان را در چارچوب برنامه ای با عنوان «آشنایی با هند» دعوت می کند تا از این طریق با تکیه بر دیپلماسی عمومی، چهره قابل توجهی را از خود به نمایش بگذارد.
به گزارش خبرنگار اعزامی ایسنا، برنامه سال جاری «آشنایی با هند» هم از تاریخ ۲۴ اوت به همت وزارت خارجه دهلی نو برگزار شد و گروهی از خبرنگاران ایرانی یک هفته را میهمان دهلی نو و بنگلور بودند.
فرودگاه بین المللی ایندرا گاندی در دهلی اولین مقصد سفر بود که در آنجا دو تن از کارکنان وزارت خارجه هند به استقبال هیات ایرانی آمده بودند. از همان ابتدا که وارد هند می شوید متوجه صمیمی بودن هندی ها با لهجه های شیرین و عجیب هندی ـ انگلیسی آنها می شوید.
روز اول سفر به حضور در هتل و چشیدن اطعمه تند و فلفلی و پرچاشنی هندی ها گذشت اما روز دوم پرکار بود.
سوم شهریور ساعت ۱۱ بامداد به وقت محلی به سمت ساختمان وزارت خارجه هند رفتیم، در قلب دهلی نو. بنای زیبای سرخ رنگی که میمون های بازیگوش از نمایَش بالا و پایین می رفتند اما به جهت اینکه از ورودشان به داخل عمارت اصلی جلوگیری شود، از تور استفاده شده بود.
ساختمان وزارت خارجه هند
منبع: alijoon.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب سایت علی جون