قدم های عتبه عباسیه برای بسط فرهنگ قرآن در سراسر عراق
به گزارش علی جون، مجمع علمی قرآن کریم گردهمایی قرآنی طلاب علوم دینی در نجف اشرف را به عنوان بخشی از کوشش های مؤسسه برای بسط فرهنگ قرآنی در بین اقشار مختلف جامعه در تمام استانهای عراق برگزار کرد.
به گزارش علی جون به نقل از مهر، مجمع علمی قرآن کریم در حرم مطهر عباسی، محفل قرآنی را بمناسبت سالروز ولادت امام مهدی(عج) در نجف اشرف برگزار کرد.
این محفل قرآنی در قالب فعالیتهای طرح قرآنی طلاب علوم دینی نجف اشرف، در دهمین دوره خود امسال ۱۴۴۷ هجری قمری برگزار شد.
این محفل با تلاوت آیاتی از قرآن کریم توسط شیخ احمد الفالح شروع شد و بعد از آن عمار الحسینی سخنرانی قرآنی ایراد و سپس شیخ محمد الاسدی تلاوت دوم را ایراد کرد.
شیخ وسام السبطی، رییس واحد امور قرآنی حوزه علمیه در مؤسسه قرآن کریم نجف که وابسته به این مجموعه است، اظهار داشت: این گردهمایی در مدرسه خاتم الانبیاء(ص) با حضور جمعی از طلاب علوم دینی و بعنوان بخشی از تلاشهای مؤسسه برای توسعه فرهنگ قرآنی در بین اقشار مختلف جامعه در تمام استانهای عراق، خصوصاً طلاب حوزه علمیه نجف برگزار شد.
او اضافه کرد: جلسات قرآنی با هدف هدایت دانش آموزان و تاکید بر اهمیت خواندن قرآن کریم، بوسیله برگزاری برنامه ها و فعالیتهایی در نزدیکی محل زندگی دانش آموزان برگزار می گردد.
السبطی اشاره کرد: این پروژه قرآنی شامل برنامه ای برای آموزش مفاهیم اولیه قرآنی، آماده سازی قاریان و توسعه مهارت های تلاوت و همین طور برنامه در ارتباط با آماده سازی گروهی از مبلغان نخبه بوسیله دوره های تخصصی است.
این گردهمایی با مدیحه سرایی و دعاهایی در وصف زندگینامه پربار امام مهدی(عج) که توسط شیخ علی زرکانی ایراد شد، به پایان رسید.
منبع: علی جون
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب سایت علی جون