علی جون
داور كمیسیون صدا در یادواره شهید سلیمانی:

باید كارهای فرهنگی عمیق تری درباره سردار سلیمانی ساخت

باید كارهای فرهنگی عمیق تری درباره سردار سلیمانی ساخت

شهرام گیل آبادی که داوری کمیسیون صدا در اولین یادواره تولیدات رسانه ای مکتب شهید قاسم سلیمانی را بر عهده دارد، بیان کرد: بدون شک باید بر کیفیت تولید آثار درباره این شهید سرمایه گذاری بیشتری کرد و کارهای عمیق تری را انجام داد و برای انجام این کار نیاز به پژوهش و تحقیقات میدانی و... دارد تا با جنبه های مختلف این اسطوره معاصر آشنا شد.


به گزارش علی جون به نقل از ایسنا، شهرام گیل آبادی، داور کمیسیون صدا اولین یادواره تولیدات رسانه ای مکتب شهید قاسم سلیمانی درباره ضرورت و تاثیرگذاری انعکاس و جلوه شهید قاسم سلیمانی در عالم هنر بیان کرد: هر کشوری در بازنمایی قهرمانان خودش باید وقت، انرژی و سرمایه گذاری مناسبی داشته باشد. بدون شک اسطوره های معاصر هر کشوری هم می توانند پیشاهنگ های مناسبی برای فرهنگ گذشته و آفرینندگان مطلوبی برای الگوسازی فرهنگ تازه داشته باشند. پس بازنمایی چهره قهرمانان در هر کشور می تواند درون خودش یک آینده پژوهی داشته باشد، یعنی آینده ای را ترسیم کند که شاهد عینی، رفتاری، معرفتی آن کشور در یک قهرمان بروز و ظهور داشته باشد.
وی ادامه داد: خیلی از کشورها برای همگرایی و برون رفت از واگرایی عصر مدرن قهرمان سازی می کنند و اساطیری را خلق می کنند که آنها بتوانند خیلی از موضوعات حال حاضر را پاسخ بدهند و در عین حال بتوانند برای آینده چشم انداز معرفتی ترسیم کنند. اگر در کشور خودمان نیز این کار را انجام ندهیم، بدون شک جفایی در حق فرهنگ ایرانی کرده ایم و باید در بازنمایی جلوه قاسم سلیمانی بعنوان یک قهرمان کوشش های فراوانی کرد.
گیل آبادی درباره ارزیابی کمی و کیفی آثار ارسالی به کمیسیون صدا یادواره قاسم سلیمانی عنوان کرد: از لحاظ کمی بنظر می رسد که هر مرکزی برحسب نیاز، احساس مسئولیتی و تکلیفی که نسبت به این اسطوره معاصر داشته، اهتمام کرده است که هر آن چه در توان دارد را برنامه سازی کند و تلاش کند تا وضعیتی را درست کند تا مردم آن استان با مولفه های رفتاری، کرداری، شخصیتی و معرفتی این شهید آشنا گردند.
این داور افزود: اما از لحاظ کیفی باید اظهار داشت که چون شهادت قاسم سلیمانی شوک جدی برای فضای کشور بود، بدون شک فضا برای ارتقا کیفی آثار در گام های بعدی وجود دارد. باید بر کیفیت تولید آثار درباره این شهید سرمایه گذاری بیشتری کرد و کارهای عمیق تری را انجام داد و برای انجام این کار نیاز به پژوهش و تحقیقات میدانی و... دارد تا با جنبه های این اسطوره معاصر آشنا شد.
وی بیان کرد: برنامه سازان باید نقاط راهبردی را کشف کنند و بر طبق آن نقاط استراتژیکی که یک قهرمان توانسته مسیر قهرمانانه ای را از خود بجای بگذارد، برنامه سازی کنند و کیفیت آثار خودرا غنای بیشتری بدهند.



1399/10/06
19:44:58
5.0 / 5
649
تگهای خبر: برنامه , رسانه , سرمایه گذاری , فرهنگی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۲