علی جون
علی جون

طرز تهیه چیز کیک لیمویی با عطر و طعمی فوق العاده

طرز تهیه چیز کیک لیمویی با عطر و طعمی فوق العاده

به گزارش علی جون، در روز های خنک پاییزی، هیچ چیز بهتر از یک چیز کیک لیمویی نیست که عطر و بوی لیمو را در فضا پخش کند.



چیز کیک لیمویی معمولاً در هر کافه ای سرو نمی شود و قیمت یک تکه کوچک آن از ۱۲۰ هزار تومان به بالا قیمت دارد در حالیکه با استفاده از مواد باکیفیت می توان این دسر خوشمزه را در خانه تهیه کرد و از هر لقمه آن لذت برد. وقتی چیز کیک لیمویی را از فر بیرون می آورید، عطر دلپذیر لیمو به گوشه و کنار آشپزخانه نفوذ می کند و حس تازگی و نشاط را به شما القا می کند. از طرفی طعم چیز کیک لیمویی با ترکیب اعجاب انگیز ترشی لیمو و شیرینی ملایم پنیر خامه ای، همچون یک همزیستی بی نظیر جلوه کرده و احساس تازگی را در دهان شما به ارمغان می آورد. این تعادل بین شیرینی و ترشی سبب می شود که هر لقمه از آن به یک تجربه ای فراموش نشدنی در کار چای یا قهوه تبدیل گردد.
مواد اولیه
بیسکوییت ۱۵۰ گرم
کره ذوب شده ۷۵ گرم
شکر ۱۸۰ گرم
پنیر ماسکارپونه ۶۰۰ گرم
تخم مرغ ۱۵۰ گرم (۳ عدد)
زرده تخم مرغ ۲۰ گرم (۱ عدد)
آب لیمو ترش ۱۰ گرم
رنده پوست یک عدد لیمو
خامه ۳۰٪ ۱۵۰ گرم
نشاسته ذرت ۱۰ گرم
طرز تهیه
بیسکوییت مورد علاقه خودتان را در آسیاب پودر کنید. ما از پتی بور ساده استفاده کردیم؛ و حتماً آنها را الک کنید تا یکدست شود.
کره ذوب شده را به بیسکوییت ها اضافه کنید. کمی پودر دارچین و نمک هم اضافه کنید و با قاشق هم بزنید.
کف یک قالب کمربندی ۲۰ سانتی متری را کاغذ روغنی بیندازید و دور تا دور آنرا فویل بکشید، چون در نهایت مقرر است در آب پخت شود. بدین علت که چیز کیک باید یک ارتفاع قابل توجهی داشته باشد.
بیسکوییت ها را کف ظرف بریزید و پرس کنید. می توانید مقداری از بسکوییت را به حالت نصفه دور تا دور دیواره قالب بکشید. قالب را داخل فریزر بگذارید تا استراحت کند و به سراغ آماده کردن مابقی مواد بروید. تلاش کنید بیسکوییت را به کف و دیواره خوب پرس کنید، چونکه هر چقدر منسجم تر شود هنگام برش خورد نمی شود.
چیز کیک با پنیر خامه ای که کمی مزه شور دارد، درست می شود. در این دستور می توانید از پنیر ماسکارپونه استفاده کنید. این پنیر به خاطر درصد چربی بالایی که دارد می تواند این کیک را کمی نرم و لطیف کند. پنیر فیلادلفیا هم برای این کار گزینه خوبی است.
۶۰۰ گرم پنیر خامه ای ماسکارپونه را حتماً از پیش از یخچال در بیاورید تا به دمای محیط برسد. به جهت اینکه زیاد زدن پنیر منجر به ترک خوردن چیز کیک می شود و بهتر است تا در دمای محیط باشد تا کمی شل شود.
پنیر را با شکر مخلوط کنید و با همزن فقط در حد مخلوط شدن بزنید.
تخم ها را هم به دمای محیط برسانید. ۳ عدد تخم مرغ کامل را در یک کاسه بشکنید و یک زرده هم اضافه کنید. اضافه کردن یک عدد زرده طعم چیز کیک را قوی تر و لطیف تر می کند. تخم ها را دانه دانه به پنیر اضافه کنید و هر کدام را در حد ۱۰ ثانیه بزنید تا فقط مخلوط شود.
پوست لیمو ترش را ر این مرحله اضافه کنید. می توانید از وانیل هم در صورت دلخواه اضافه کنید. آب لیمو ترش را هم اضافه کنید.
۱۵۰ گرم خامه ۳۰ درصد چربی اضافه کنید. البته اگر خامه ترش در دسترس شما بود بهتر است.
نشاسته را اضافه کنید.
دقت کنید هم زدن زیاد می تواند باعث پف کردن و ترک خوردن چیز کیک شما شود؛ بدین سبب مواد را با لیسک فقط مخلوط کنید.
قالب را از فریزر در بیاورید و تمام مایع چیز کیک را روی بیسکوییت بریزید. حالا قالب را که دور تا دور آنرا با فویل پوشانده اید داخل سینی فر بگذارید و تا لبه های قالب آن در سینی فر بریزید و داخل فر بگذارید. پخته شدن داخل حمام آب به لطافت چیز کیک شما، ترک نخوردن و داشتن سطح صاف آن کمک می نماید. هنگام پخت رنگ روی سطح چیز کیک باید روشن باشد و معمولاً به خاطر وجود آب چیز کیک شما رنگ روشنی دارد. اگر سطح چیز کیک شما رنگ گرفت اشکالی ندارد، اما بهتر است روشن باشد.
حرارت در فر گازی ۱۷۰ درجه سانتی گراد و در فر برقی ۱۶۰ درجه سانتی گراد باشد. اگر در فر برقی به ناچار مجبور شدید المنت بالا را هم روشن کنید دما را روی ۱۵۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. روشن کردن المنت بالا باعث ترک خوردن کیک می شود پس بهتر است روشن نکنید.
حدود ۶۰ تا ۷۰ دقیقه زمان بدهید تا چیز کیک شما بپزد. پس از پخت باید بلا فاصله چیز کیک را از فر در بیاورید و کمی که خنک شد و به دمای محیط رسید داخل یخچال بگذارید و یک شب تا بامداد اجازه دهید داخل یخچال بماند. روی چیز کیک را به هر شکلی که بخواهید می توانید تزئین کنید.
منبع: همشهری آنلاین
بطور خلاصه این تعادل بین شیرینی و ترشی سبب می شود که هر لقمه از آن به یک تجربه ای فراموش نشدنی در کار چای یا قهوه تبدیل گردد.
مواد اولیه
بیسکوییت ۱۵۰ گرم
کره ذوب شده ۷۵ گرم
شکر ۱۸۰ گرم
پنیر ماسکارپونه ۶۰۰ گرم
تخم مرغ ۱۵۰ گرم (۳ عدد)
زرده تخم مرغ ۲۰ گرم (۱ عدد)
آب لیمو ترش ۱۰ گرم
رنده پوست یک عدد لیمو
خامه ۳۰٪ ۱۵۰ گرم
نشاسته ذرت ۱۰ گرم
طرز تهیه
بیسکوییت مورد علاقه خودتان را در آسیاب پودر کنید. حالا قالب را که دور تا دور آن را با فویل پوشانده اید داخل سینی فر بگذارید و تا لبه های قالب آن در سینی فر بریزید و داخل فر بگذارید. بعد از پخت باید بلا فاصله چیز کیک را از فر در بیاورید و کمی که خنک شد و به دمای محیط رسید داخل یخچال بگذارید و یک شب تا بامدادان اجازه دهید داخل یخچال بماند.

منبع:

1404/08/12
11:08:05
5.0 / 5
12
تگهای خبر: كیفیت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب سایت علی جون
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۴
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

علی جون - سرگرمی و طنز