با پرداخت بی رویه به مرگ همسر ملكه انگلیس
بی بی سی مردم را شاكی كرد
علی جون: روزنامه «فایننشال تایمز» در گزارشی نوشته است، بعد از گذشت شش ساعت از مرگ دوک ادینبورگ، حجم خبرهای بی بی سی در این زمینه چنان عظیم است که عده زیادی از این شرایط انتقاد کرده اند. گفته می شود که خیلی از مخاطبان به اعتراض، تلویزیون های خودرا خاموش کرده اند. همین طور 6 درصد ریزش مخاطبان در قیاس با روزهای پیش، گزارش شده است.
آلبرت کوچویی ـ گوینده پیشکسوت رادیو ـ که هر روز با مرور تیترها و سرفصل های رسانه های جهان، با اهمیت ترین اخبار دنیا را روایت می کند، مطلب بالا را عنوان کرده است.
به گزارش علی جون به نقل از ایسنا، برخی اخبار امروز (۲۲ فرودین ماه) روزنامه های جهان به شرح زیر است:
_ «گاردین»، روزنامه انگلیسی نوشته است: شلیک توپ در سراسر انگلیس به احترام درگذشت شاهزاده دوک ادینورگ.
_ «فایننشال تایمز» نوشته است: ایرلند در آتش؛ اینچنین خشم خودرا از خروج انگلیس از اتحادیه اروپا، نمایش داد. شکستی چشم گیر برای خروج، برگزیت. آرامش در ایرلند تضمین می خواهد.
_ رئیس جمهوری پیشین برزیل به روزنامه «گاردین» می گوید: برزیل در اقیانوسی از گرسنگی و بیماری غوطه ور شده است. وخیم ترین لحظه بحران در تاریخ برزیل، در انتظار است. منتقدان، کشتار کرونا در برزیل را نسل کشی بولسونارو می خوانند. اینجا، قلب تاریکی است. مصیبت بارترین روزها در انتظار برزیل است.
_ «فایننشال تایمز» نوشته است: بعد از گذشت شش ساعت از مرگ دوک ادینبورگ، حجم خبرهای بی بی سی در این زمینه چنان عظیم است و عده زیادی از این شرایط انتقاد کرده اند. گفته می شود که خیلی از مخاطبان به اعتراض، تلویزیون های خودرا خاموش کرده اند. همین طور ۶ درصد ریزش مخاطبان در قیاس با روزهای پیش، گزارش شده است. همین طور اینطور عنوان شده است که ۶۰ درصد مخاطبان، گزارش درباره شاهزاده فیلیپ را نادیده گرفتند.
_ «لوفیگارو»، روزنامه فرانسوی نوشته است: ایران ۱۰ روز قرنطینه اعلام نمود.
_ هند شاهد مرگبارترین موج دوم ابتلای به کرونا است.
_ حالا اتحادیه اروپا، واکسن جانسون اند جانسون آمریکا را عامل انعقاد خون می داند.
_ تنش میان آمریکا و چین، المپیک توکیو را تهدید می کند. ویروس کووید_۱۹، اقتصاد ورزش و المپیک توکیو را با بحران، رودر رو کرده است.
* از حاشیه خبرها:
روزنامه «گاردین» نوشته است: مهم نیست ماشین ها دارند هوشمندتر می شوند، اما سوال این است که آیا فناوری، ما را نادان تر می کند؟ به لطف خیلی از اپلیکیشن ها و نرم افزارها، خیلی از مهارت هایم را بعنوان یک انسان واقعی از دست داده ام. از خواندن نقشه ها یا یافتن تلفن گمشده، آیا این بدان معناست که هوش مصنوعی به راستی، تهدیدی جدی برای انسان ها است؟ در فیلم «ماتریکس» این وحشت احساس می شود که هوش مصنوعی دارد بر انسان غالب می شود. چنین اتفاقی خواهد افتاد؛ چونکه هوش مصنوعی روز به روز، هوشمندتر می شود. یادمان باشد که نباید نادان تر از ماشین شویم.
منبع: علی جون
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب سایت علی جون