علی جون

انتشار سه نقطه جدید در هوای انتخابات

انتشار سه نقطه جدید در هوای انتخابات

به گزارش علی جون شماره بیست وسوم ماهنامه «سه نقطه (مکتوب طنز [+ جد] فارسی)» با شمایلی از سیدمحمد غرضی بر روی جلد منتشر گردید.


به گزارش علی جون به نقل از ایسنا، بیست وسومین شماره این مجله در ۲۳۲ صفحه و با قیمت ۵۰هزار تومان در کتابفروشی ها و فروشگاه های آنلاین عرضه شده است.
در معرفی شماره بیست وسوم ماهنامه «سه نقطه» می خوانیم: همزمان با نزدیک شدن به سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در ایران، نویسندگان این شماره سه نقطه در پرونده ای ویژه تحت عنوان «انتخابات چیست و چرا؟» به سراغ مبحث داغ این روزها یعنی انتخابات و حواشی آن رفته اند.
«سه نقطه ۲۳» با سروده ای از امید مهدی نژاد در وصف و مدح نامزد پیشین انتخابات ریاست جمهوری، سیدمحمد غرضی تحت عنوان «قصیده ‎ شینیه» شروع می شود. اولین مطلب پرونده ویژه با نام «به خوشگل ها رأی بدهید تا چنان نشود» را مریم حسن نژاد در باب تاریخچه انتخابات و بازتعریف اِلمان های انتخاباتی و هم معیارهای انتخاب نامزد اصلح نوشته است. بعد از آن سیداکبر موسوی در «انتخابات و هرچی که هست» فنون مناظره را به مثابه فنون کشتی گیری بررسی نموده است. «ما را با دروغ فریب بدهید اما با حقیقت میازارید» نام مطلب مریم نظام دوست است که در آن ملاک ها و معیارهای انتخاب رئیس جمهور منتخب را برشمرده است. در قسمت جدید داستان های شکوه علفزار تحت عنوان «از سوراخ سیاست برون شد و در آستین خلق همی فرو رفت» رضا دباغی قصه سرخ پوست ها و معضل های انتخاباتشان را تعریف کرده است. رضا سعیدی ورنوسفادرانی در این شماره مطلبی تحت عنوان «الان هایده زنده است» دارد که تاکید می کند ۲۰ سال پیش آنرا نوشته و در آن به سختی های انتخاب میان گزینه عالی و عالی تر پرداخته است. میلاد ملاعبدالوهاب در یادداشتی با نام «قطعا به شعور و درک ما خندیدند» یکی از غزلیات حافظ را متناسب با حال و هوای انتخابات تفسیر کرده است. «شما مثل ما نباشید» عنوان یادداشت سیدمصطفی موسوی است که در آن فضای انتخابات را در قیاس با فضای خانواده اش شبیه سازی کرده است.
در بخش یادداشت ها، علی عمادی در «لطایف الانتخابات» ۲۰ چهره لطیفه ساز دوره های مختلف انتخابات ریاست جمهوری را معرفی کرده است. بعد از آن سعید مروتی در یادداشتی تحت عنوان «از دیوارنوشته ها تا اینستاگرام» شیوه ها و ابزارهای تبلیغات نامزدهای ریاست جمهوری در هر دوره را مرور کرده است. نفیسه رحمانی در مطلب بعدی با نام «انتخاب می کنی یا انتخابت کنم مای فرند؟» سازوکار انتخابات در سایر ممالک را شرح داده است.
در بخش گفت وگوی شماره ۲۳، سیدمحمد غرضی، نامزد مستقل ادوار گذشته انتخابات ریاست جمهوری پای میز مصاحبه سه نقطه نشسته است.
«آنچه در انتخابات گذشت» عنوان بخش ویژه این شماره است که در آن نفیسه رحمانی و شیرین حسن نژاد در یادداشت های مفصل و جداگانه ای به سراغ رویدادهای ادوار مختلف انتخابات ریاست جمهوری رفته اند.
«تهرانشهر ۲۳» با مطلبی از محمدحسین افخمی درباره تاریخچه چهار نقطه مهم انتخاباتی در تهران تحت عنوان «شعبه دریافت رأی سبک زندگی است» شروع می شود. و با یادداشتی از ابراهیم افشار با نام «به هرکی رأی می دهید به برادران تریاکی رأی ندهید» آخر می یابد که نویسنده در آن انتخابات و حواشی آنرا از خلال جراید و مطبوعات قدیمی واکاوی می کند.
ماهنامه «سه نقطه» به مدیرمسئولی امیدمهدی نژاد انتشار یافته است.



1400/03/24
10:01:15
5.0 / 5
711
تگهای خبر: ابزار , خانواده , داستان , طنز
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳